Rize Belediyesi’nden Fenerbahçe Maçı Öncesi Ücretsiz Servis

Rize Belediyesi’nden Fenerbahçe Maçı Öncesi Ücretsiz Servis
Rize Belediyesi, Çaykur Rizespor'un Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesinde şehir merkezinden stadyuma ücretsiz otobüs seferleri düzenleyeceğini duyurdu.

Rize Belediyesi, bu akşam saat 21.45'te Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak olan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı için ücretsiz otobüs servisi düzenliyor!

Yeşil Mavili taraftarlar saat 20.30 ile 21.00 arasında şehir merkezinden eski belediye blokları Çarşı AVM yanı Halkbank önünden kalkacak ücretsiz servislerle stadyuma ulaşabilecek.

Rize Belediyesinden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Rahmi Metin’in karşılaşma ile ilgili Çaykur Rizespor destek çağrısına yer verilerek, “Bu akşam saat 21.45'te Çaykur Rizespor'umuzun Fenerbahce'yi ağırlayacağı mücadelede hep birlikte takımımıza destek vermek için yanında olalım. 20.30 - 21.00 saatleri arasında Çarşı Avm Halkbank önünden ücretsiz servislerimiz kalkacaktır” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum