Rize İl Özel İdaresi’nde Yatırım ve Çalışmalar Değerlendirildi: Vali Baydaş’tan Verimlilik ve Kalite Vurgusu

Rize İl Özel İdaresi’nde Yatırım ve Çalışmalar Değerlendirildi: Vali Baydaş’tan Verimlilik ve Kalite Vurgusu
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, İl Özel İdaresi'nin köylerin altyapısını iyileştirmeye yönelik projeleri ve diğer yatırımları detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Rize İl Özel İdaresi Engindere Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen toplantıda Vali İhsan Selim Baydaş, yapılan çalışmaların kalitesi ve verimliliği üzerinde durarak, tüm personelden özveri beklendiğini vurguladı.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş başkanlığında, Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Genel Sekreter Yardımcıları Erol Bıyık ve Yunus Emre Ayar’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Rize İl Özel İdaresi tarafından yürütülen yatırım ve projeler detaylı bir şekilde incelendi. Toplantının odağında, köylerin altyapısını iyileştirmeye yönelik içme suyu, kanalizasyon, sondaj çalışmaları gibi projeler; ayrıca beton asfalt, sathi kaplama, köprü ve menfez yapımı ile çevre temizliği gibi çalışmalar yer aldı.

Vali Baydaş, toplantıda, kalite, verimlilik ve iş takibi konularının önemine işaret etti. İl Özel İdaresi'nin devlet hizmetlerinin vatandaşa ulaştırılmasında önemli bir rol oynadığı ve bu sorumluluğun bilincinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Vali Baydaş, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen tüm yatırım ve projelerin dikkatle izlenmesi ve yerinde değerlendirilmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Vali Baydaş, “İl özel idare çalışmalarımızda her alanda kaliteli bir seviyeye ulaşmamız gerektiğini unutmamalıyız. Bu hedefe ulaşmak için disiplinli ve kararlı bir şekilde çalışmamız şart. Çalışmalarımız sırasında verimlilik, iş takibi ve denetim konularına özel bir önem göstermeliyiz. Devletimizin vatandaşlarımıza sunmayı amaçladığı hizmetlerin gerçekleştirilmesinde bize düşen sorumluluğu bilerek, bu doğrultuda hareket etmeliyiz. Her bir personelimizin bu bilinçle özveri göstermesi, çalışmalarımızın başarısı için hayati önem taşıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum