Rize Kordon'da Milli Maç Heyecanı Yaşanacak!

Rize Kordon'da Milli Maç Heyecanı Yaşanacak!
Rize Belediyesi, bu akşam Türkiye - Hollanda arasında oynanacak EURO 2024 çeyrek final maçını dev led ekranda açık havada izleme şansı sunuyor!

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada son 8 takım arasına kalan A Millî Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final müsabakasında bu akşam Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Berlin Olimpiyat Stadyumu'ndaki maç, TSİ 22.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak. Rize Belediyesi de Almanya’daki kritik maçı Rizelilere açık havada dev led ekrandan izlettirecek.

Rize Belediyesi, Portakallık Mahallesi etkinlik alanında (Rize Kordon) yaşanacak milli heyecan için tüm vatandaşları Milli maçı izlemeye davet etti.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum