Rize plakalı TIR, zincirleme TIR kazasına karıştı, kara yolu trafiğe kapandı

Rize plakalı TIR, zincirleme TIR kazasına karıştı, kara yolu trafiğe kapandı
Rize plakalı tır, Samsun'un Terme ilçesind zincirleme tır kazasına karıştı. 3 tırın karıştığı hasarlı kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan Samsun-Ordu kara yolu yeniden açıldı.

Samsun-Ordu kara yolunun 76. kilometresi Terme ilçesi Sakarlı mevkiinde, Trabzon'dan Samsun yönüne giden ve sürücülerinin kimliği öğrenilemeyen 19 ADU 446, 53 AZ 266 ve yabancı plakalı tır arka arkaya çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi.

Hasarlı kaza yüzünden trafiğe kapanan yoldaki ulaşım, araçların çekilmesinin ardından yeniden sağlandı.

rize-plakali-tir-samsunun-terme-ilcesind-zincirleme-tir-kazasina-karisti-3-tirin-karistigi-hasarli-kaza-nedeniyle-bir-sure-ulasima-kapanan-samsun-ordu-kara-yolu-yeni.jpg

rize-plakali-tir-samsunun-terme-ilcesind-zincirleme-tir-kazasina-karisti-3-tirin-karistigi-hasarli-kaza-nedeniyle-bir-sure-ulasima-kapanan-samsun-ordu-kara-yolu-yenide-1.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansi

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum