Rize ve Artvin Hacıları kutsal topraklardan yarın dönüyor

Rize ve Artvin Hacıları kutsal topraklardan yarın dönüyor
Rize ve Artvin'den 12 Mayıs 2024 tarihinde kutsal hac görevini yerine getirmek üzere yola çıkan 231 hacı adayı, hac farizasını yerine getirerek yarın (26 Haziran 2024 Çarşamba günü) dönüş yolculuğu gerçekleştirecekler.

Rize İl Müftülüğünden yapılan açıklamada, Rize ve Artvin hacılarını taşıyacak uçağın yarın (Çarşamba günü) saat: 15.25’te Rize-Artvin Havalimanı'na iniş yapacağı kaydedilerek, “12 Mayıs 2024 tarihinde Rize Artvin Havalimanından hac farizasını ifa etmek üzere uğurladığımız 188’i Rize, 34’ü Artvin hacısı, 9’u da Rehberlik görevlisi olmak üzere toplamda 231 hacımız görevlerini ifa ederek 26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 11.25’te Cidde Havalimanından hareket ederek saat 15.25’te Rize Artvin Havalimanına inmiş olacaklar.” ifadeleri kullanıldı.

“Rize İl Müftülüğü olarak hacılarımızı havalimanında büyük bir coşkuyla karşılamaya hazırlanıyoruz. Bu anlamlı günde dualarımız hacılarımızla birlikte olacak.” ifadelerine yer verilen açıklamada, “Hacılarımıza Kutsal topraklardan dönüş yolunda hayırlı yolculuklar diler, Rize ve Artvin halkını da hacılarımızı havalimanında karşılamaya ve bu anlamlı buluşmaya ortak olmaya davet ediyoruz.” denildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.