Rize'de Açık Hava Sporu Keyfi!

Rize'de Açık Hava Sporu Keyfi!
Rize Belediyesi'nin Gülbahar ve Müftü Mahalleleri'nde gerçekleştirdiği sahil düzenleme çalışmaları kapsamında, hem çocuklar hem de yetişkinler sahilde açık havada spor yapabilmenin keyfini çıkarabilecek.

Rize'de yaşıyor ve hem eğlenmek hem de spor yapmak istiyorsanız, Gülbahar veya Müftü Mahalllesindeki sahil şeridi sizleri bekliyor.

Rize Belediyesi, şehrin sahil şeridini daha modern ve kullanışlı hale getirirken, aynı zamanda sporsever vatandaşlara da sağlıklı yaşam imkanı sunduğu ve toplamda 64 spor aletinin yer aldığı bu yeni spor alanında, her yaştan ve fitness seviyesinden insan için uygun spor aletleri var.

Fitness istasyonları, havada yürüyüş ekipmanları, bacak ve karın kaslarını çalıştıran aletler, bilek-kol ve göğüs kaslarını çalıştıran aletler, şınav mekik, step, barfiks, profit fitness serisi ve çok yönlü spor aletleri gibi birçok ekipman mevcut.

Spor aletlerinden memnun olan vatandaşlar Rize Belediyesi'ne teşekkürlerini sunarken, bu aletlerin ilk defa Rize'de kurulduğunu ve halktan da temiz kullanımı için duyarlılık beklediklerini belirttiler.

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-8.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-7.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-6.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-5.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-4.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-3.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-2.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum