Rize'de Çay Bahçesinde Kalp Krizi Geçiren Kişi Hayatını Kaybetti

Rize'de Çay Bahçesinde Kalp Krizi Geçiren Kişi Hayatını Kaybetti
Rize’nin Çayeli ilçesinde çay bahçesinde ot temizliği yapan Süleyman Sırrı Küçük, kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kaptanpaşa Köyü'nde ot temizliği yapmak üzere tek başına çay bahçesine giden Süleyman Sırrı Küçük (52), bir müddet ot temizliği yaptıktan sonra dinlenmek üzere bir ağacın altına oturdu. Bu sırada kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Küçük, hayatını kaybetti.

Bir süre sonra Küçük'ün eve dönmemesi üzerine yakınları ot temizliği yapılan çay bahçesine gitti. Küçük'ü yerde hareketsiz görünce 112 Acil ve AFAD ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Küçük'ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Küçük'ün cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Rize Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğü'ne kaldırıldı.

Küçük'ün cenazesi yarın (16 Temmuz 2024 Salı günü) Öğle namazını müteakip Kaptanpaşa Köyü Merkez Camiinde kılındıktan sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

rizenin-cayeli-ilcesine-bagli-kaptanpasa-koyunde-cay-bahcesinde-ot-temizligi-yapan-52-yasindaki-suleyman-sirri-kucuk-gecirdigi-kalp-krizi-sonucu-hayatini-kaybetti-3.jpg

rizenin-cayeli-ilcesine-bagli-kaptanpasa-koyunde-cay-bahcesinde-ot-temizligi-yapan-52-yasindaki-suleyman-sirri-kucuk-gecirdigi-kalp-krizi-sonucu-hayatini-kaybetti-2.jpg

suleyman-sirri-kucuk.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum