Rize'de Dalyan Camii'nden Başlayan Uygulama İl Genelinde Yayılıyor

Rize'de Dalyan Camii'nden Başlayan Uygulama İl Genelinde Yayılıyor
Rize'de Dalyan Camii'nde başlayan ve 4-6 Yaş Kur'an Kursu Hocası Hayriye Serdar'ın öncülüğünde teravih namazına gelen çocukların ayakkabılarının içine sürpriz hediyeler yerleştirilmesi uygulaması il genelinde yayılmaya başladı.

Rize merkeze bağlı Tophane Mahallesi'nde bulunan Dalyan Camii'nde 4-6 Yaş Kur'an Kursu Hocası Hayriye Serdar'ın çocukların cami ile bağlarının güçlendirilmesi amacıyla teravih namazına gelen çocuklara ayakkabılarının içine hediyeler koyması, diğer camilerde de örnek alınmaya başladı.

Pazar Merkez Hatuniye Camii İmam Hatibi Halil İbrahim Karaosman ve İhsan Koç ile Ardeşen Eyüp Sultan Camii hocaları da teravih namazına gelen çocukları aynı şekilde ayakkabılarının içine yerleştirdikleri hediyelerle sevindirdiler.

Çocuklar namaz çıkışında ayakkabılarını giyecekleri sırada karşılaştıkları sürpriz hediyelerle büyük bir şaşkınlık ve sevinç yaşadı.

Minik kalpler namazdan sonra heyecanla ve mutlulukla evlerine döndüler.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum