Rize'de "Dünya Yürüyüşü Günü“ etkinliği yapılacak

Rize'de "Dünya Yürüyüşü Günü“ etkinliği yapılacak
Rize'de, Dünya Yürüyüşü Günü kapsamında "Adım Atın, Aktif Olun ve Fark Yaratın” sloganıyla 6 Ekim Pazar Günü Saat 15.00'da ÇAYKUR karşısından başlayacak bir yürüyüş düzenlenecek.

Rize İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, fiziksel aktivitenin bedensel, ruhsal ve sosyal sağlığın korunması ve iyileştirilmesi açısından büyük bir öneme sahip olduğu ve günlük yaşamı mümkün oldukça aktif geçirmenin sağlıklı bir yaşam için atılacak ilk adım olduğu kaydedilerek, “Sağlıklı yaşam tarzının benimsenmesi ve fiziksel aktivitenin arttırılması amacıyla Ekim ayının ilk Pazar günü ‘Dünya Yürüyüş Günü’ olarak belirlenmiş olup otuz yılı aşkın bir süredir, çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri ile gündelik hayatımızın içine fiziksel aktiviteyi entegre etmeyi teşvik etmek amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımızın katılımlarıyla 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 15.00’te, Çaykur Genel Müdürlüğü karşısından başlayarak İslampaşa Belediye Sosyal Tesislerinde sonlanacak şekilde ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ gerçekleştirilecektir.” denildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.