Rize'de Esila Tüfekçi Mahalleler Arası Çocuklar Futbol Turnuvası'nın Başlama Vuruşu Başkan Metin'den

Rize'de Esila Tüfekçi Mahalleler Arası Çocuklar Futbol Turnuvası'nın Başlama Vuruşu Başkan Metin'den
Rize Belediyesi tarafından 24-29 Haziran tarihleri arasında organize edilen “Esila Tüfekçi Mahalleler Arası Çocuklar Futbol Turnuvası ve Şenliği”nin açılışı Belediye Başkanı Rahmi Metin'in başlama vuruşu ile yapıldı.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in yanı sıra mahalle muhtarları ve ailelerin de katıldığı turnuvanın açılışında ilk maçlar Camiönü – Eminettin ve İslampaşa – Kaplıca Mahalleleri arasında oynandı. Karşılaşmaların başlama vuruşunu aşkan Metin gerçekleştirdi.

Mahalle muhtarlarının takımların teknik direktörlüğünü yaptığı turnuvada 19 mahalle takımı şampiyon olabilmek için mücadele edecek.

Turnuva, çeşitli eğlenceler eşliğinde Rize Belediyesi Portakallık Sosyal Tesisi Halı Sahası’nda 29 Haziran’da yapılacak final maçı ile sona erecek.

rizede-esila-tufekci-mahalleler-arasi-cocuklar-futbol-turnuvasinin-baslama-vurusu-baskan-metinden.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum