Rize’de Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi

Rize’de Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi
Rize’de “Direnişin Simgesi Gazze Yürüyüşü” sloganıyla Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi.

Rize'de, Aksa Tufanı’nın 1. yılı nedeniyle “Direnişin Simgesi Gazze Yürüyüşü” sloganıyla Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde, Eğitime Destek Platformu tarafından düzenlenen yürüyüşe; Vali İhsan Selim Baydaş ve eşi Zeyneb Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Gazze işgalinin 365. günü dolayısıyla Rize Gençlik Merkezi önünden başlayan yürüyüş, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda, Aziz Şehitlerimiz ve İsrail saldırılarında Gazze'de hayatını kaybeden kardeşlerimiz için okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Naci Çakmakçı'nın yaptığı dua ile sona erdi.

rizede-direnisin-simgesi-gazze-yuruyusu-sloganiyla-filistine-destek-yuruyusu-duzenlendi-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
30 Yorum