Rize’de Futbol Gelişim Projesi Hayata Geçti

Rize’de Futbol Gelişim Projesi Hayata Geçti
Rize'de "Dersimiz Futbol" Projesi kapsamında spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Futbol Gelişim Projesi "Dersimiz Futbol" Projesi kapsamında kapsamında 16 ilde gerçekleştirilen spor malzemesi dağıtım törenlerinin Rize ayağı da gerçekleşti.

Törene Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Rize Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Çelik, Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi öğretmenleri katıldı.

Proje kapsamında Rize'de 39 Okula dağıtılan malzemeler ile ilgili konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın en büyük hedefinin çocuklar olduğunu vurguladı. Öztürk, "Gençlerimiz için sportif faaliyetleri arttırmak adına ortak çabalar içindeyiz. Sporu tabana yaymak ve çocukları erken yaşta sporla buluşturmak çok önemli. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığımız iş birliği ile hayata geçirilen bu proje ile ilimizdeki çocuklara ulaşacak olan malzemelerin dağıtımını gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

rizede-futbol-gelisim-projesi-hayata-gecti-1.jpg

rizede-futbol-gelisim-projesi-hayata-gecti-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum