Rize’de Hacıların Karşılanmasında Gökten Yağmur, Emniyetten Ceza Yağdı!

Rize’de Hacıların Karşılanmasında Gökten Yağmur, Emniyetten Ceza Yağdı!
Rize Artvin Havalimanı'na inen hacı adaylarını şiddetli yağmur altında karşılamaya gelen hacı yakınlarının araçlarının otopark yerine havalimanı içerisine park ettiği gerekçesiyle trafik cezası ile cezalandırıldıkları iddia edildi.

Cidde'den havalanan ve 242 kişilik kafileyi taşıyan uçak, Çarşamba günü Rize Artvin Havalimanı'na indi. Aynı gün sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış aralıklarla akşam saatlerine kadar sürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sel ve heyelan uyarısı verdiği günde Pazar ilçesinde birçok yerde toprak kaymaları meydana geldi. İlçede Karadeniz Sahil Yolu ile cadde ve sokaklar göle döndü. Yağan şiddetli yağmur nedeniyle hacı yakınlarını ve bavullarını kısa sürede alarak araçlarına binmek isteyen vatandaşlar havalimanı otoparkı yerine havalimanı içerisine araçlarını park etti. Havalimanı içerisinde park ettiğinden trafik cezası kesilen vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.

O vatandaşlardan bir tanesinin yorumu şu şekilde: "Hacdan dönen insanların dışarıda bekleyen yakınlarına trafik şube müdürlüğü maşallah güzel bir karşılama yaparak 690TL ceza yazdı (ben de dahil). Mülki amirleri temsilen hiç kimsenin Rize kafilesini karşılamaya gelmemesi de ayrı bir nezaketsizlik. Çok sayıda bavul ve valizi ayıklayıp bulma derdine düşen ve yorgun argın bir şekilde yakınları ile kucaklaşmak isteyen insanların aracını bir süreliğine hava alanını önünde bekletmeye müsaade etmek çok mu görüldü? Yazıklar olsun! Oysa emniyet yetkililerinin o güne mahsus tedbir alarak hacıların rahat bir şekilde eşyalarını dışarıda bekleyen yakınlarına ait araçlara yüklemelerine yardımcı olmaları daha şık olmaz mıydı? Amacınız vatandaşı küstürmek ise bravo bunda çok başarılı oluyorsunuz. Bundan sonra yapılacak en nazik davranış o gün ve saatte yazılan trafik cezalarının iptal edilmesi olmalıdır. İyi günler."

rizede-hacilarin-karsilanmasinda-gokten-yagmur-emniyetten-ceza-yagdi-1.jpg

rizede-hacilarin-karsilanmasinda-gokten-yagmur-emniyetten-ceza-yagdi-2.jpg

rizede-hacilarin-karsilanmasinda-gokten-yagmur-emniyetten-ceza-yagdi-3.jpg

rizede-hacilarin-karsilanmasinda-gokten-yagmur-emniyetten-ceza-yagdi-5.jpg

rizede-hacilarin-karsilanmasinda-gokten-yagmur-emniyetten-ceza-yagdi-6.jpg

rizede-hacilarin-karsilanmasinda-gokten-yagmur-emniyetten-ceza-yagdi-7.jpg

rizede-hacilarin-karsilanmasinda-gokten-yagmur-emniyetten-ceza-yagdi-8.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
31 Yorum