Rize'de nüfus müdürlüğü KPSS için pazar günü açık olacak

Rize'de nüfus müdürlüğü KPSS için pazar günü açık olacak
Rize İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 14 Temmuz Pazar günü yapılacak olan 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumları için Rize Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü açık tutulacak.

Rize İl Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, işlemlerin randevusuz olarak gerçekleştirileceği ifade edilerek şunlar kaydedildi: “2024 Kamu Personel Seçme Sınavına (2024 KPSS Lisans) katılacak adayların T.C. Kimlik Kartı başvurularının alınması amacıyla ilimiz Merkez ilçe nüfus müdürlüğümüz; 14 Temmuz Pazar Günü 07:00 - 14:30 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.

Adayların mağdur olmaması için T.C. Kimlik Kart bedelini başvurudan önce yatırmaları ve son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet biyometrik fotoğraf ile birlikte sınav merkezi olan nüfus müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.”

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.