Rize’de Pazar Konserleri Hava Muhalefeti Nedeniyle Ertelendi

Rize’de Pazar Konserleri Hava Muhalefeti Nedeniyle Ertelendi
Rize Belediyesi, 4. Rize Gastronomi Günleri’nde 13 Ekim 2024 Pazar günü yapılacak konserlerin olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi.

Rize Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 4. Rize Gastronomi Günleri kapsamında 13 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan konserler, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Etkinlikte sahne alması planlanan sanatçılar olan Madrigal, Seren Uzun, Murat Köse ve Atakan Sargın'ın konserleri, yeni bir tarihte gerçekleştirilecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bölge için yaptığı kuvvetli yağış uyarısı nedeniyle, konserlerin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi mümkün görülmedi.

Konserlerin yeni tarihi yeni bir program belirlendikten sonra duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum