Rize’de Personel Alımı Yapılacak

Rize’de Personel Alımı Yapılacak
Rize’de Sumay Asansör Mühendislik İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, insan kaynakları ile makine mühendisi istihdamında bulunacak.

Sumay Asansör Mühendislik’ten yapılan açıklamada, şirketin Rize merkez ofisinde insan kaynakları departmanında istihdam edilecek personelin alanında en az 3 yıl deneyime sahip olması gerektiği ifade edilerek, personelin özlük dosyası, iş güvenliği takibi ve evrak trafiğini yapabilecek, esnek çalışma saatlerine uygun, önlisans veya lisans mezunu bay – bayan personel alınacağı belirtildi.

Makine mühendisi adaylarının ise en az 2 yıl deneyime sahip bulunması, askerliğini yapmış olması, B sınıfı ehliyete sahip olması, esnek çalışma saatleri ile ofis ortamında çalışmaya uygun olması gerekmektedir. Asansör alanında tecrübeli olması tercih sebebi olacaktır.

İrtibat Telefonu: 0533 147 49 19

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.