Rize'de Salarha Tüneli Girişindeki Kazada Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Rize'de Salarha Tüneli Girişindeki Kazada Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Rize'de Salarha Tüneli girişinde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü İsmail Terzi hayatını kaybetti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Rize'de eksik bıraktığı yatırımlardan Salarha Tünelinin giriş ve çıkış bağlantılarını yapmaması ve aydınlatma sistemini tamamlamaması, sürücüleri riskli bir duruma sokarken bölgede hemen hemen hergün yaralanmalı ve maddi hasarlı kazalar meydana geliyordu. Dün saat: 23.00'a doğru Salarha Tüneli Rize girişinde meydana gelen bir başka kazada ise ne yazık ki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 06 ZR 767 plakalı İsmail Terzi yönetimindeki motosiklet, Salarha Tünelinden Rize kent merkezine doğru seyir halindeyken Terzi, tünelden çıkıp ada etrafında sola dönmek isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet önce kavşak adasına ardından Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında gelip ada içerisinde seyreden F.D. yönetimindeki 53 AS 958 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada çarpışmanın etkisiyle savrulan ve ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Terzi, İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri tarafından Rize Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İsmail Terzi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Rize'deki Salarha Tüneli projesini tamamlayamaması tüneli ve Recep Tayyip Erdoğan Bulvarını kullanan sürücülerle yayalar için ciddi bir güvenlik riski oluşturmaya devam ediyor. Tünelin giriş ve çıkış bağlantılarının eksik olması ve aydınlatma sisteminin yetersizliği nedeniyle, bu bölgede meydana gelen trafik kazaları sayısı gün geçtikçe artıyor.

Tünelin bu haliyle kullanılmaya devam edilmesi ise artan kazalarla beraber can kayıplarına da neden olmaya başlarken çok sayıda maddi hasarlı kazalara da neden oluyor. Hemen hemen her gün yaşanan yaralanmalı ve maddi hasarlı kazalar ayrıca ekonomik kayıpları da beraberinde getiriyor.

smail-terzi-rizede-salarha-tuneli-girisinde-motosiklet-kazasi-1-olu-1.jpg

smail-terzi-rizede-salarha-tuneli-girisinde-motosiklet-kazasi-1-olu-2.jpg

smail-terzi-rizede-salarha-tuneli-girisinde-motosiklet-kazasi-1-olu-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum