Rize'de veliden sınıftaki tüm öğrencilere Çaykur Rizespor forması hediyesi!

Rize'de veliden sınıftaki tüm öğrencilere Çaykur Rizespor forması hediyesi!
Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Rize'de TOBB İlkokulu 2 F sınıfı öğrenci velisi Aziz Ali Ataç'ın sürprizi, tüm öğrencileri sevindirdi. Ataç, kendi kızının da yer aldığı sınıftaki tüm öğrencilere Çaykur Rizespor forması hediye etti.

2024-2025 eğitim-öğretim yılının ilk gününde Rize'de unutulmaz bir an yaşandı. Rize Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu (TOBB İlkokulu) 2 F sınıfı öğrenci velisi Aziz Ali Ataç, 29 kişilik sınıfta tüm öğrencilere Çaykur Rizespor forması hediye ederek büyük bir sürpriz yaptı.

Aziz Ali Ataç’ın minik kalplere Çaykur Rizespor sevgisini aşılamak adına gerçekleştirdiği bu jesti minik öğrencilerin hafızasında unutulmaz bir anı olarak yer edinirken miniklerin yüzlerini de güldürdü.

Sınıf öğretmeni Fadime Karaaslan da tüm öğrenciler adına Ataç'a teşekkür etti.

rizede-ilkokul-2-sinifa-ozel-surpriz-veliden-tum-ogrencilere-caykur-rizespor-formasi-hediyesi-5.jpg

rizede-ilkokul-2-sinifa-ozel-surpriz-veliden-tum-ogrencilere-caykur-rizespor-formasi-hediyesi-6.jpg

rizede-ilkokul-2-sinifa-ozel-surpriz-veliden-tum-ogrencilere-caykur-rizespor-formasi-hediyesi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum