Rize'de Yabancı Dil Eğitiminde Fark Yaratacak Pilot Uygulama: Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu

Rize'de Yabancı Dil Eğitiminde Fark Yaratacak Pilot Uygulama: Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Rize’de Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulunu dil öğrenimi üzerine pilot uygulama kapsamına aldığı bildirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Rize'de yabancı dil eğitiminde fark yaratacak bir pilot uygulamaya imza atıyor. Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu, Türkiye'de sadece 32 okulda uygulanan pilot uygulamalardan biri olarak seçildi. Bu sayede Rizeli çocuklar, en güncel ve etkili yöntemlerle İngilizce öğrenme imkanı bulacaklar.

Okul ön başvurularının yoğun bir şekilde devam ettiği Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu, 2024-2025 eğitim öğretim yılında toplam 80 öğrenci alacak. Yoğun ilgi nedeniyle kontenjanın 100'e çıkarılabileceği de konuşuluyor.

Uygulamanın Özellikleri:

Haftada 18 saat İngilizce: 4 farklı öğretmen tarafından haftada toplam 18 saat İngilizce dersi verilecek.

Dünyaca Kabul Görmüş Ders Materyalleri: Dersler, dünyaca kabul görmüş ve birçok ülkede ortak kullanılan ders materyalleri ile işlenecek.

Etkin Öğrenme Yöntemleri: Farklı öğretim yöntem ve teknikleri kullanılarak, çocuklar müzikal etkinlikler ve fiziksel aktiviteler yoluyla dil becerilerini eğlenerek geliştirecekler.

Dijital Takip ve Bilgilendirme: Haftalık Dijital Veli Bülteni ile ders etkinlikleri dijital ortamda velilere sunulacak. Ayrıca Haftalık Takip Formu ile veliler e-okul aracılığıyla işlenen derse yönelik bilgilere erişebilecekler.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19 Yorum