Rize'de Yanlış İhbar Panik Yarattı: Doğalgaz Kaçağı Şüphesiyle Site Boşaltıldı

Rize'de Yanlış İhbar Panik Yarattı: Doğalgaz Kaçağı Şüphesiyle Site Boşaltıldı
Rize'nin İslampaşa Mahallesi'nde bulunan 104 daireli 2 bloklu Ekmeller Sitesi'nde doğalgaz kaçağı ihbarı üzerine site tahliye edildi.

Binada duman ve yoğun doğalgaz kokusu hissedilmesi üzerine site sakinleri panikledi ve ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Ekipler binada inceleme başlatırken, site sakinleri tedbir amaçlı dışarıda beklemeye başladı.

Yaklaşık bir saat süren incelemelerin ardından duman ve kokunun kapalı otoparkta park halinde bulunan bir araçtan geldiği tespit edildi. Yanlış ihbar nedeniyle bir süreliğine panik yaşayan site sakinleri, yapılan incelemelerin ardından gerçek durumun ortaya çıkmasıyla birlikte rahatladı ve evlerine geri döndüler.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum