Rizeli futbolcu Coşkun Korkmaz’ın öğretmen eşi hayatını kaybetti

Rizeli futbolcu Coşkun Korkmaz’ın öğretmen eşi hayatını kaybetti
Çaykur Rizespor’un eski futbolcularından Coşkun Korkmaz’ın eşi Fatma Korkmaz, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesi eski Müdür Yardımcılarından Hüseyin Armağan’ın öğretmen kızı ve Rizeli futbolcu Coşkun Korkmaz’ın eşi Fatma Korkmaz için İstanbul'un Ümraniye ilçesinde cenaze namazı kılındı. Medine Camiinde kılınan ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın da katıldığı cenazenin ardından Fatma Korkmaz'ın cenazesi defnedilmek üzere Rize'ye gönderildi.

Korkmaz’ın cenazesi yarın (10 Temmuz 2024 Çarşamba günü) İkindi namazını müteakip Kalkandere ilçesine bağlı Çağlayan köyü Merkez Camii’nde kılındıktan sonra aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

caykur-rizesporun-eski-futbolcularindan-coskun-korkmazin-esi-fatma-korkmazin-iistanbulda-cenazesi.jpg

fatma-korkmaz-ve-coskun-korkmaz.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum