Rize’nin Batısında Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Rize’nin Batısında Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Rize'nin batısında yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek sarı kodlu uyarı yaptı.

Meteoroloji'nin uyarısına göre, bugün (13 Temmuz 2024 Cumartesi) saat 20.30'a kadar Rize'nin batısında 21-75 kg/m2 arasında değişen kuvvetli ve çok kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarından alınan verilere göre; önümüzdeki 2 saat içerisinde Rize’nin batısında yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.