RTEÜ Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik

RTEÜ Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, lisansüstü eğitime dair kurallarını düzenleyen yönetmeliğinde bazı değişiklikler yaptı. Bu değişiklikler, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yönetmelik değişikliği şöyle:

YÖNETMELİK

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden:

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1- 16/7/2017 tarihli ve 30125 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 32 nci maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir.

“(12) Öğrencinin, yüksek lisans tez savunma sınavına girebilmesi için Senato tarafından belirlenen yayın/proje veya patent koşullarını sağlaması gerekir.”

MADDE 2- Aynı Yönetmeliğin 47 nci maddesinin üçüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(3) Öğrencinin, doktora tez savunma sınavına girebilmesi için Senato tarafından belirlenen yayın/proje veya patent koşullarını sağlaması gerekir.”

MADDE 3- Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 4- Bu Yönetmelik hükümlerini Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü yürütür.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum