RTEÜ Tıp Fakültesi 11. Dönem Mezunları Katarakt Ameliyatlarına Destek Veriyor

RTEÜ Tıp Fakültesi 11. Dönem Mezunları Katarakt Ameliyatlarına Destek Veriyor
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi 11. dönem mezunları, Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) "Gözlere Şifa İyilik" sloganıyla başlattığı katarakt ameliyatı projesine maddi katkıda bulunarak örnek bir davranış sergilediler.

Mezunlar, topladıkları bağışı Rize İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şube Başkanı Naci Çakmakçı'yı makamında ziyaret ederek teslim ettiler.

İl Müftüsü Naci Çakmakçı, doktor adaylarının anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

Çakmakçı yaptığı açıklamada, TDV'nin dünya genelinde iyilik projeleriyle öne çıktığını ve zor durumda olan mazlumlara umut ışığı olduğunu belirtti. Özellikle Afrika'da katarakt nedeniyle görme yetisini kaybeden milyonlarca insan olduğuna dikkat çeken Çakmakçı, Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi olarak bu projeye destek vermeye devam edeceklerini ve yakın zamanda hayırseverlerin de katkılarıyla bir kampanya düzenlemeyi planladıklarını ifade etti.

Çakmakçı, doktor adaylarına meslek hayatları boyunca iyiliği kendilerine şiar edinmelerini tavsiye ederek, bir katarakt ameliyatı masrafının 110 dolar olduğunu ve tüm hayırseverlerin projeye destek olmalarını beklediklerini söyledi.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-tip-fakultesi-11-donem-mezunlari-turkiye-diyanet-vakfinin-tdv-gozlere-sifa-iyilik-sloganiyla-baslattigi-katarakt-ameliyati-projesine-d-1.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-tip-fakultesi-11-donem-mezunlari-turkiye-diyanet-vakfinin-tdv-gozlere-sifa-iyilik-sloganiyla-baslattigi-katarakt-ameliyati-projesine-3.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-tip-fakultesi-11-donem-mezunlari-turkiye-diyanet-vakfinin-tdv-gozlere-sifa-iyilik-sloganiyla-baslattigi-katarakt-ameliyati-projesine.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum