RTEÜ'de Stajını Tamamlayan Gürcü Öğrencilere Sertifika Töreni Yapıldı

RTEÜ'de Stajını Tamamlayan Gürcü Öğrencilere Sertifika Töreni Yapıldı
Gürcistan Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi ve Tiflis Tıp Akademisinden staj yapmak üzere Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen öğrenciler için Rektörlük Toplantı Salonu’nda sertifika töreni yapıldı.

05-23 Ağustos tarihleri arasında acil tıp, kardiyoloji ve kadın doğum alanında stajlarını tamamlayan öğrenciler, teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürme fırsatı elde ettiklerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Öğrenciler, Rize’de ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde bulundukları süre içerisinde faydalı ve önemli bilgiler edindiklerini belirterek, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, hastane yönetimine ve eğitimlerine katkıda bulunan tüm hastane personeline teşekkür etti.

Stajını tamamlayan öğrencilere sertifikaları, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz tarafından takdim edildi.

rteude-stajini-tamamlayan-gurcu-ogrencilere-sertifika-toreni-yapildi-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum