RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ozan Selçuk'un Erasmus+ Projesine Hibe Desteği

RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ozan Selçuk'un Erasmus+ Projesine Hibe Desteği
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Erasmus+ İş Birliği Ortaklıkları (KA220) programı kapsamında, Proje Koordinatörlüğünü Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ozan Selçuk'un yaptığı proje başvurusunun 250.000 avro hibe desteği kazandığı bildirildi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)'den yapılan açıklamada, "Kırsal Bölgelerdeki Ne İstihdam Ne Eğitimde Olan Gençler İçin Danışmanlık Yolu ile Fırsatlar İçin Köprü Oluşturma” adlı proje ile kırsaldaki gençlerin istihdam edilebilirliklerinin arttırılması amaçlanıyor.

Letonya, Yunanistan, İspanya, İtalya ve Norveç’ten ortaklarla 24 ay süre ile yürütülecek olan proje ile gençlere kariyer rehberliği, iş arama becerileri ile eğitim fırsatları sunmak ve aynı zamanda işverenler ve toplumda bu gençlerin potansiyeli hakkında farkındalık yaratmak hedefleniyor.

Takip anketleri ile danışmanlık hizmetlerinin etkinliği değerlendirilerek, farkındalık kampanyalarının düzenleneceği proje ile gençlerin ruh sağlığı ve refahı iyileştirilecek, istihdam becerileri artırılacak ve sürdürülebilir ortaklıklar kurulacak." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.