Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Kaçar'ın Hicri Yılbaşı Mesajı

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Kaçar'ın Hicri Yılbaşı Mesajı
Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, Hicri Yılbaşı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, mesajında, Müslümanların yılbaşı tarihinin 1 Muharrem olduğunu vurguladı ve İslam âleminin kendi yılbaşını 1 Muharrem'de kutladığını hatırlattı.

Kaçar, İslam coğrafyasının kan ve gözyaşına boğulduğu bir dönemde, bu milletin inançlı evlatları olarak, inançlarına, tarihlerine ve geleneklerine aykırı eğlenceler yapmak yerine, dünyanın bütün mazlumları ve mağdurları için dua etmeleri gerektiğini ifade etti.

Av. Muhammet Kaçar, mesajının son bölümünde ise aziz milletinin ve tüm İslam âleminin Hicri Yılbaşını kutlarken, tüm mazlumların ve mağdurların refah ve saadete ulaşmalarını Cenab-ı Hak'tan niyaz ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.