Sağlık Bakanı Memişoğlu Güneysu Psikiyatri Hastanesi İnşaatını İnceledi

Sağlık Bakanı Memişoğlu Güneysu Psikiyatri Hastanesi İnşaatını İnceledi
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Rize'deki ziyaret programı kapsamında Güneysu ilçesinde yapımı devam eden Türkiye'nin en modern psikiyatri hastanesi inşaat alanında incelemede bulundu.

2 günlük programı kapsamında memleketi Rize’ye gelen ve dün akşam saatlerinde kentten ayrılan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Rize programı kapsamında bir dizi hastane ziyareti gerçekleştirdi. Bakan Memişoğlu, hastanelerdeki sağlık hizmeti sunumuna ilişkin incelemelerde bulundu ve hastane yönetimlerinden bilgi aldı. Sağlık çalışanları ile sohbet ederek özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Bakan Memişoğlu, ayrıca, Güneysu ilçesinde yapımı devam eden Türkiye’nin en modern ruh sağlığı hastanesi inşaat alanında da incelemelerde bulundu.

Beraberinde Bakan Yardımcıları Şuayip Birinci ve Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe ve diğer ilgililerle birlikte Güneysu ilçesinde yapımı devam eden Güneysu Psikiyatri Hastanesi şantiye alanını ziyaret etti. Burada incelemede bulunan Bakan Memişoğlu yetkililerden bilgi aldı.

GÜNEYSU PSİKİYATRİ HASTANESİ

30 dönümlük bir arazi üzerine Türkiye'nin en modern ve donanımlı yataklı psikiyatri hastanesi ile ona destek mahiyetinde ilçe devlet hastanesi inşa ediliyor.

102 yatak kapasitesine sahip olacak hastanenin yatak sayısı ihtiyaca göre artırılabilecek. Hastanede madde bağımlılarının tedavi edileceği AMATEM kliniği, bölgede ilk olacak çocuk psikiyatri yataklı kliniği ve ÇAMATEM de bulunacak.

Hastane, üst düzey erişkin yataklı kliniği, madde bağımlılığı tedavi merkezi, iş uğraş terapi alanları ve çocuk ruh sağlığı tedavi birimleriyle de bölgenin en önemli ruh sağlığı merkezi haline gelecek. Eğitim Araştırma Hastanesi ve Şehir Hastanesi ile entegre olacak hastane, Rize'nin asli psikiyatri tedavi merkezi olacak.

saglik-bakani-kemal-memisoglu-guneysu-psikiyatri-hastanesi-insaatini-inceledi-3.jpg

saglik-bakani-kemal-memisoglu-guneysu-psikiyatri-hastanesi-insaatini-inceledi-4.jpg

saglik-bakani-kemal-memisoglu-guneysu-psikiyatri-hastanesi-insaatini-inceledi-8.jpg

saglik-bakani-kemal-memisoglu-guneysu-psikiyatri-hastanesi-insaatini-inceledi-7.jpg

saglik-bakani-kemal-memisoglu-guneysu-psikiyatri-hastanesi-insaatini-inceledi-6.jpg

saglik-bakani-kemal-memisoglu-guneysu-psikiyatri-hastanesi-insaatini-inceledi-5.jpg

saglik-bakani-kemal-memisoglu-guneysu-psikiyatri-hastanesi-insaatini-inceledi-1.jpg

saglik-bakani-kemal-memisoglu-guneysu-psikiyatri-hastanesi-insaatini-inceledi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum