Şehir içi ulaşımda konfor artıyor

Şehir içi ulaşımda konfor artıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yaptığı asfaltlama çalışmasıyla Dayıoğlu Caddesi’nin ulaşım sorununu çözüme kavuşturdu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Trabzon’un dört bir yanında asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nca Ortahisar ilçesi 2 Nolu Beşirli Mahallesi Dayıoğlu Caddesi'nde asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

2 Nolu Beşirli Mahalle Muhtarı Selçuk Dayı, “Mahallemizin onarıma ihtiyacı olan yolu, talebimiz üzerine asfaltlandı. Önemli bir sorun giderilmiş oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç ve ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum. Bu bölgede ikamet eden vatandaşlarımızın bozuk yoldan kaynaklı toz ve çukur şikayetleri vardı. Bu şikayetlerden yapılan asfaltlama ile kurtulduk” dedi.

KONFORLU VE UZUN ÖMÜRLÜ

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Trabzon’un daha modern bir şehir haline gelmesi için alt ve üstyapı çalışmalarının büyük bir titizlikle sürdürüldüğü vurgulanarak, “Şehrimizin her köşesinde yürüttüğümüz asfaltlama çalışmaları ile Trabzon halkına daha güvenli, konforlu ve uzun ömürlü yollar sunmayı hedefliyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın gösterdiği sabır ve anlayış için teşekkür ediyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.