Silahlı saldırıda ölen MHP Derepazarı İlçe Başkanı Kap son yolculuğuna uğurlandı

Silahlı saldırıda ölen MHP Derepazarı İlçe Başkanı Kap son yolculuğuna uğurlandı
Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize'nin Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap son yolculuğuna uğurlandı.

Dün Rize’nin Derepazarı ilçesine bağlı Tersane Mahallesi’nde bugün saat 16.00 sıralarında bir önceki gün çalıştığı çay fabrikasında tartıştığı mesai arkadaşı Bayram K. (41) tarafından evinin altında silahlı saldırıya uğrayan MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap (45) ağır yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada da yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Kap bugün memleketi Derepazarı’nda öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı

Kap için Derepazarı Belediyesi önünde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali İhsan Selim Baydaş, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Derepazarı Kaymakamı Samet Yükselecek, Derepazarı Belediye Başkanı Şaban Kalça, MHP MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu ve vatandaşlar katıldı.

Şaban Kap'ın cenazesi, kılınan namazın ardından ilçeye bağlı Uzunkaya köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan olayın ardından kaçan şüpheli Bayram K, polise teslim oldu.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

rizede-silahli-tartismada-hayatini-kaybeden-mhp-derepazari-ilce-baskani-kapin-cenazesi-defnedildi-1.jpg

rizede-silahli-tartismada-hayatini-kaybeden-mhp-derepazari-ilce-baskani-kapin-cenazesi-defnedildi-2.jpg

rizede-silahli-tartismada-hayatini-kaybeden-mhp-derepazari-ilce-baskani-kapin-cenazesi-defnedildi-3.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum