Sivasspor’da, Fenerbahçe Maçı Öncesi 3 Eksik

Sivasspor’da, Fenerbahçe Maçı Öncesi 3 Eksik
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Sivasspor'da 3 eksik futbolcu bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Sivasspor'da 3 eksik futbolcu bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Sivasspor, yarın saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlılarda bu mücadele öncesinde 3 eksik futbolcu var. Sakatlığı bulunan Mehmet Albayrak, Fode Koita ve kaleci Dorde Nikolic, Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek.

4 futbolcu sarı kart sınırında

Bu maç öncesi Sivasspor'da 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Kırmızı-beyazlılarda Jan Bieganski, Murat Paluli, Samuel Moutoussamy ve Charis Charisis, Fenerbahçe müsabakasında sarı kart görmesi halinde gelecek hafta oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında oynamayacak.

Sivasspor’da, Fenerbahçe Maçı Öncesi 3 Eksik

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.