Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Gazeteci Dr. Murat Yılmaz’dan Rektör Erdal’a Ziyaret

Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Gazeteci Dr. Murat Yılmaz’dan Rektör Erdal’a Ziyaret
Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Gazeteci Dr. Murat Yılmaz, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Gazeteci Dr. Murat Yılmaz, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal'ı makamında ziyaret etti.

Anadolu Üniversitesi Rektörlük Ofisinde gerçekleşen ziyarette, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu ve Anadolu Üniversitesi arasında yürütülebilecek ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette ayrıca Anadolu Üniversitesi'nin köklü geçmişiyle sosyal alanda üniversite içi ve dışında ulusal ve uluslararası pek çok paydaşla gerçekleştirdiği çalıştaylar, sempozyumlar gönüllü projeler, çeşitli yarışmalardan, kurum ve kuruluşlardan alınan ödüller ve başarıların değerlendirmesi yapıldı. Rektör Prof. Dr. Erdal, Dr. Yılmaz'a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.