Tatilciler, Ölüdeniz’e Ulaşmak İçin Kilometrelerce Yürüdüler

Tatilciler, Ölüdeniz’e Ulaşmak İçin Kilometrelerce Yürüdüler
Tatilcilerin akınına uğrayan Fethiye'de bulunan dünyaca ünlü Ölüdeniz'de yoğunluk yaşanıyor.

Tatilcilerin akınına uğrayan Fethiye'de bulunan dünyaca ünlü Ölüdeniz'de yoğunluk yaşanıyor. Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde Ölüdeniz'e gelen tatilciler, trafikte yoğunluk oluşturunca, bazı vatandaşlar plaja ulaşabilmek için 4-5 kilometre yürüdü.

Eşsiz doğası, çeşitli sportif aktiviteleri, zengin tarihi ve kültürüyle, cazibe noktası haline gelen Fethiye'de bulunan Ölüdeniz'e gelen tatilciler trafikte yoğunluk oluşturdu. Trafiğin kilitlenme noktasına geldiği anda vatandaşlar Ölüdeniz ve plaja ulaşabilmek için kilometrelerde yürüdü. Dünyaca ünlü Ölüdeniz Mahallesi'ne inen yolda ise yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri de durma noktasına gelen trafiğe yön verirken, motorize ekipler trafiğin aksamadan devam etmesi için karayolunda devriye attı. Bazı vatandaşlar, araçlarını park edip yol kenarından yürüyerek denize ulaşmaya çalıştı.

Ölüdeniz'de Belcekız ve Kumburnu plajlarını dolduran yerli ve yabancı turistler güneşin tadını çıkartırken, aynı zamanda denize girip serinlediler. Yamaç paraşütü tutkunu bazı tatilciler de Babadağ'dan atlayış yapıp, Ölüdeniz'in eşsiz manzarasını izleme fırsatı buldu.

Tatilciler, Ölüdeniz’e Ulaşmak İçin Kilometrelerce Yürüdüler

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.