Trabzon'da 3 gündür kayıptı, dere kenarında ölü bulundu

Trabzon'da 3 gündür kayıptı, dere kenarında ölü bulundu
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 3 gündür kayıp olarak aranan Abdullah Çanakçı'nın (75) dere kenarında cansız bedeni bulundu.

İlçeye bağlı Salacık Mahallesi'nde yaşayan Abdullah Çanakçı, 16 Aralık'ta evden çıktıktan sonra geri dönmedi. Çanakçı'ya ulaşamayan ailesinin ihbarıyla jandarma ekipleri tarafından arama çalışması başlattı. Çalışmaların ilk gününde Çanakçı'ya dair iz bulunamadı. Devam eden aramalarda; Çanakçı'nın bu sabah evinin yaklaşık 500 metre yakınındaki bir dere kenarında cansız bedeni bulundu. Savcılık incelemesi sonrası cenaze, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.