Vali Baydaş: "Gençlerimizin İhtiyaçlarına Cevap Verecek Bir Merkez Oluşturmak İçin Çalışıyoruz"

Vali Baydaş: "Gençlerimizin İhtiyaçlarına Cevap Verecek Bir Merkez Oluşturmak İçin Çalışıyoruz"
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş başkanlığında, Çay Çarşısı'nda yapılması planlanan "Gençlik Merkezi İrtibat Ofisi" projesi hakkında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda projenin detayları ve gençlere sunacağı olanaklar ele alındı.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, toplantıda yaptığı konuşmada, "Gençlerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek bir merkez oluşturmak için çalışıyoruz. Bu proje, onların gelişimine katkı sağlayacak önemli bir adım olacak" dedi.

Gençlik Merkezi İrtibat Ofisi'nin, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini destekleyecek bir merkez olarak planlandığını belirten Vali Baydaş, "Bu merkez, gençlerin buluşma noktası olmasının yanı sıra, onların kişisel ve toplumsal gelişimlerine katkı sağlayacak etkinliklere ev sahipliği yapacak" diye konuştu.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Gençlik Hizmetleri Müdürü Yasin Çakmakçı, Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları Erol Bıyık ve Yunus Emre Ayar ile Rize Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hasan Günal katıldı.

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-baskanliginda-cay-carsisinda-yapilmasi-planlanan-genclik-merkezi-irtibat-ofisi-projesi-hakkinda-bir-toplanti-gerceklestirildi-3.jpg

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-baskanliginda-cay-carsisinda-yapilmasi-planlanan-genclik-merkezi-irtibat-ofisi-projesi-hakkinda-bir-toplanti-gerceklestirildi-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum