Vali Baydaş Yeşilay Toplantısına Başkanlık Etti

Vali Baydaş Yeşilay Toplantısına Başkanlık Etti
Rize Yeşilay Şubesi Yönetim Kurulu toplantısı, Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Rize Çay Çarşısındaki Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Vali İhsan Selim Baydaş, “Bağımlılık, bireylerin hem fiziksel hem de ruhsal sağlığını olumsuz etkileyerek toplumların bugününü ve geleceğini tehlikeye atan, küresel boyutta bir halk sağlığı problemidir.” dedi.

Rize Yeşilay Şube Başkanı Selçuk Beşikçi’nin bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen projeler ve gelinen durum hakkında bilgilendirme yaptığı toplantıya, Rize Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Öksüz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Yusuf Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ve Yeşilay Rize Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile diğer ilgililer katıldı. Toplantıda, gençler arasında bağımlılığın önlenmesi için eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerinin önemi vurgulandı.

Toplantı bitiminde açıklamalarda bulunan Vali Baydaş, okullarda bağımlılıkla mücadeleye yönelik farkındalık çalışmalarının hissedilir şekilde artırılacağını, toplumun her kesiminin bu mücadelede aktif bir rol üstlenmesinin önemine dikkat çekerek, “Bağımlılıkla mücadelede başarıya ulaşmanın yolu yalnızca bireysel çabalarla değil, tüm toplumun sorumluluğu paylaşmasıyla mümkündür. Birlikte hareket edersek, daha güçlü ve sağlıklı bir toplum inşa edebiliriz,” dedi.

rize-yesilay-subesi-yonetim-kurulu-toplantisi-vali-baydas-baskanliginda-gerceklestirildi-2.jpg

rize-yesilay-subesi-yonetim-kurulu-toplantisi-vali-baydas-baskanliginda-gerceklestirildi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.