Yeniden Refah Partisi'nden Rize'ye Evlilik Desteği!

Yeniden Refah Partisi'nden Rize'ye Evlilik Desteği!
Yeniden Refah Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak, Rize Belediyesini kazanmaları halinde düğün hazırlığı yapan gelin ve damat adaylarına önemli müjdeler verdi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak, Rize Belediyesini kazanmaları halinde düğün hazırlığı yapan gelin ve damat adaylarına belediye salonlarını ücretsiz açacaklarını, bu sayede 5 yıl içerisinde 1000'e yakın gencin evlilik masraflarını hafifleteceklerini kaydetti. Belediye Başkan Adayı Çolak, ayrıca, ihtiyaç sahibi gelin adaylarına 25 Bin TL refah çeyiz desteği vereceklerini ifade etti.

Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak, yaptığı açıklamada, "Dar gelirli gençlerimizin evlilik yolundaki bir desteği de bizden gelecek. Belediyemize ait olan salonlarımızda evlenen ihtiyaç sahibi Rizeli gençlerimize salonlarımızı ücretsiz kullanma fırsatı vereceğiz. 5 yılda 1000’e yakın gencimizin yükünü hafifletmiş olacağız. 30 yaş ve altında bulunan yuva kuran genç kızlarımızın yanında olacağız. Genç kızlarımızın enflasyon nedeniyle fiyatları fahiş oranda artan ev eşyaları ve züccaciye gibi kalemleri temin için borç ve faiz batağına saplanmasına müsaade etmeyeceğiz. Yuva kuracak öksüz, yetim yada ailesi geçim sıkıntısı yaşayan ihtiyaç sahibi genç kızlarımıza 25 Bin TL refah çeyiz desteği vereceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23 Yorum