Yeniden Refah Rize İl Başkanı Zerdeci: İsrail protestosunda bulunan vatandaşın darp edilmesini şiddetle kınıyoruz

Yeniden Refah Rize İl Başkanı Zerdeci: İsrail protestosunda bulunan vatandaşın darp edilmesini şiddetle kınıyoruz
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Rize'de bir işletmenin açılışı sırasında İsrail'i protesto eden vatandaşın saldırıya uğrayıp darp edilmesini şiddetle kınadıklarını bildirdi.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, daha önce İsrail’e destek verdiğini açıkladığından boykot ve protesto yapılan bir zincir firmanın Rize’de Çarşı AVM içerisindeki bir işletmesinin açılışı sırasında İsrail’i protestoda bulunan bir vatandaşın saldırıya uğrayıp darp edilmesine tepki gösterdi. Zerdeci, saldırıyı ve darp olayını şiddetle ve esefle kınadıklarını belirtti.

İl Başkanı Zerdeci, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Sözde medeni dünya gözü önünde Filistin’de, Lübnan’da İsrail devletinin insanlığa karşı eşi görülmemiş tarihin en büyük katliamlarını yapması, en büyük insanlık suçunu işlemiş olduğu bir dönemde toplumun her kesimi yaşanan bu olaylar karşısında derin üzüntü içerisinde kalmış ve tepkilerini farklı şekilde ortaya koymaya çalışmaktadır.

Hükümetin İsrail ile ticareti durdurma kararı alması, kamuoyu gündeminde İsrail mallarına ve İsrail’e destek veren firmaların ürünlerine boykotun gündem olduğu bir dönemde Rize ilimizde bir açılış programında bir vatandaşımız ‘Kahrolsun İsrail’ sloganı atması sonucunda saldırıya uğrayıp darp edilmesini (adeta ölesiye dövülmesini) Yeniden Refah Partisi olarak şiddetle ve esefle kınıyoruz. Mağdur olan vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi bildiriyor, kamuoyu vicdanını rahatsız eden bu talihsiz olaya karışan, bu cürmü işleyenlerin bir an önce hukuk önünde yargılanıp gereken cezayı almalarını bekliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum