Yıldırım: Kalkandere'de Çay Bahçelerine Yeni Yollar ve Duvarlar Yapılıyor

Yıldırım: Kalkandere'de Çay Bahçelerine Yeni Yollar ve Duvarlar Yapılıyor
Kalkandere Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan Adayı Kenan Yıldırım, yoğun talep üzerine çok sayıda çay bahçesine yeni yollar açarak üreticileri rahatlattıklarını ve 31 Mart’tan sonra da eksiklikleri tamamlamaya devam edeceklerini kaydetti.

Kalkandere Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Kenan Yıldırım, ilçede çay bahçelerine ulaşımın zor olmasının üreticiler için büyük bir sorun olduğunu ve bu sorunu çözmek için çok sayıda çay bahçesine yeni yollar açıldığını kaydetti.

Bu sayede üreticilerin ulaşım sorununun büyük ölçüde çözüldüğünü ve Kalkandere'nin çay tarımının yaygın olarak yapıldığı bir bölge olduğunu ve ilimizin çay tarımında öncü illerden biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Yıldırım, “Kalkanderemiz, çay tarımının yaygın olarak yapıldığı bir bölgedir. İlimiz, çay tarımının yapıldığı illerin başını çekmektedir. Çay bahçelerimize ulaşımın zor olması nedeniyle vatandaşlarımızdan yoğun talep almaktayız. Bu talepler doğrultusunda çok sayıda çay bahçesine yeni yollar açarak insanlarımızın ulaşım sorununu büyük ölçüde çözdük.

Açtığımız bu yolları stabilize ederek iyileştirdik ve yaklaşık olarak %80'ini betonlayarak hizmete sunduk. Geriye kalan %20'lik kısmı da inşallah önümüzdeki dönemde tamamlayarak bu hizmeti eksiksiz hale getireceğiz.

Yeni açtığımız yollarda taş duvarı olması gereken alanlar ortaya çıktı. Bu duvarların çoğunu tamamladık, ancak az da olsa eksiklerimiz var. Bu eksikleri de önümüzdeki dönemde tamamlayarak insanlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.

Yapılan çalışmalarla birlikte Kalkanderemizdeki çay tarımı daha da gelişmiş olacak ve bölgedeki insanlarımız daha rahat bir şekilde çalışabilecekler.” dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum