Zavendikli Mustafa Hoca, Kabri Başında Anıldı

Zavendikli Mustafa Hoca, Kabri Başında Anıldı
Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi vefatının 15. yılında Rize’deki kabri başında dualarla anıldı.

Rize’nin din alimi, gönül insanı, kanaat önderi, il vaizlerinden merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi, vefatının 15. yılında kabri başında Hatm-i Şerif ve dualarla anıldı.

Kur’an, iman, vatan, millet ve bayrak sevgisiyle donanmış talebe yetiştirmeyi kendisine ilke edinmiş ve son nefesine kadar islama hizmet etmiş Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi’nin Güneysu Başaran Köyündeki kabri başında gerçekleştirilen anma merasiminde hatmi şerif okundu, öğrencileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu.

Vali Baydaş ve diğer konuşmacıların güzel dilek ve temennilerde bulunduğu program, İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın duasıyla tamamlandı.

Programa, Vali İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkan Vekili Mehmet Yoldaş, Güneysu Kaymakam Vekili-Derepazarı Kaymakamı Samet Yükselecek, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Seyit Badır, Güneysu İlçe Müftüsü Hasan Faruk Satıcı, Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kursları ve Rize İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan, İstanbul Büyük Çamlıca Camii İmam Hatibi ve Darülkurra Vakfı Başkanı Şeyhü’l Kurra Hafız İshak Danış, kurum amirleri, Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kursu öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

zavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendi-vefatinin-15-yilinda-rizedeki-kabri-basinda-dualarla-anildi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.