Aile Danışmanı Nurgül Güneş Öztürk, Rize'de hizmet vermeye başladı

Aile Danışmanı Nurgül Güneş Öztürk, Rize Sağlıklı Hayat Merkezinde hizmet vermeye başladı.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü, Aile Danışmanı Nurgül Güneş Öztürk'ün Rize Sağlıklı Hayat Merkezinde hizmet vermeye başladığını ve vatandaşların belirlenen telefon numarasından oluşturacakları randevu ile aile danışmanlığı hizmeti alımında bulunabileceğini bildirdi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bireysel ve aile psikolojisi, evlilik öncesi danışmanlığı, çocuk ve ebeveyn ilişkisi, toplumsal cinsiyet, aile ilişkileri ve iletişim, aile planlaması, boşanma ve ayrılık gibi ailelerin karşılaştıkları zorlukları anlamaya ve yönelik bir hizmet alanında hizmet veren aile danışmanı ile görüşmek isteyenlerin (0464) 213 23 36 telefon numarasından vaka koordinatörü (2045)'ten randevu oluşturulabilecekleri belirtildi.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri