AK Parti Çamlıhemşin'de Adem Serin'le devam dedi

AK Parti Çamlıhemşin İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresinde mevcut Başkan Adem Serin yeniden İlçe Başkanlığına seçildi.

AK Parti Rize’de 2. İlçe kongresini bugün Çamlıhemşin’de gerçekleştirdi. Çamlıhemşin 8. Olağan İlçe Kongresinde mevcut Başkan Adem Serin tek liste ile girdiği seçimde yeniden İlçe Başkanlığa seçilerek, güven tazeledi.

AK Parti Çamlıhemşin Yönetim Kurulu (Asil) Üyeleri şu isimlerden oluştu; Abdullah Canca, Ahmet Günba, Yunus Emre Karagöz, Dilek Aydın Şenlioğlu, Hüseyin Albardak, Adem Karaman, Erdal Sarı, İbrahim Kaçalın, Sami Kuyumcu, Ömer Çamanka.

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ise; Sinan Bademoğlu, Cihan Yeniçırak, Cansu Yılmaz, Seyfullah Kestioğlu, Mustafa Bebenoğlu, Osman Kesimal

İlçe kongresi öncesi kurulan stantlarda vatandaşlardan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere mektup toplandı. Ayrıca kongre öncesi yapılan toplantılarda delegelere, ilçe yönetimlerinde kimleri görmek istediklerine ilişkin form doldurtuldu.

Divan Başkanlığını 26. 27. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili İl Koordinatörü Salih Cora’nın yaptığı Çamlıhemşin 8.Olağan İlçe Kongresi AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, İl Yönetimi, İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim ve Yönetimi, İl Gençlik Kolu Başkanı Onuralp Kazmaz ve Yönetimi, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Ömer Altun, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Başkanlık Divanı seçimi yapıldı. Gündemin okunmasının ardından, Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve gelir-gider hesap raporu okundu ve raporlar ayrı ayrı oylandı. Protokol konuşmaları ile devam etti.

İl Başkanı Katmer: “Çamlıhemşin’de çok uyumlu bir ekip var”

İl Başkanı Yılmaz Katmer yaptığı selamlama konuşmasında, “Bugüne kadar teşkilatlarımızda görev almış kardeşlerimize de yürekten teşekkür ediyorum. Bugün bayrağı alacak, yenilenmiş olan teşkilatımıza gelecekte üstün başarılar diliyorum. Zaten Çamlıhemşin’de çok uyumlu bir ekip var. Başta İlçe Başkanımız olmak üzere, belediye başkanımız, koca reis dediğimiz Osman ağabeyimiz, Yusuf Arısoy kardeşimiz, Ali Kuyumcu hakikaten burada çok fazla bir çalışmalar yapmış olan ekip bir ve beraber olunca işte başarı buradan geliyor. İlçe başkanlığı, belediye başkanlığı, il genel meclis, eskisiyle, yenisiyle bir olarak yapılan çalışmalar noktasında Çamlıhemşin İlçemiz bizim için çok önemli ilçelerimiz arasındadır. Bu ilçelerle alakalı şahsım ve ekibim olarak yatırım konusunda bu birlikteliğin devam etmesi konusunda elimden gelen bütün gayreti göstereceğime söz veriyorum.” dedi.

“Allah’ın izniyle AK Parti’yi yeniden hak ettiği noktalara taşıyacağız”

Dün itibariyle ilçe kongrelerine başladıklarını belirten İl Başkanı Katmer, “Allah’a hamdolsun dün birinci kongremizi Derepazarı ilçemizde adeta düğün havasında halkımızın ve teşkilatımızın yoğun katılımıyla icra ettik. Bugünde ikinci kongremizi Çamlıhemşin İlçemizde yine muhteşem bir coşku ile icra ediyoruz. Hamdolsun 2001 ruhunu yeniden bu salonlarda görmeye başladık. Küçücük odalarda yapılan kongrelerden 23 yıla rağmen salonlara sığmayan kongrelerle teşkilatımız bize çok büyük bir enerji veriyor. 2001 ‘de elimize bir kağıt verilseydi Rize’ye neler yapılmasını istersiniz yazın deselerdi şu ana kadar ilimize kazandırılan yatırımları hayal bile edemezdik. Allah’a hamdolsun hayallerimizin ötesinde icraatları, yatırımları ilimize, ülkemize kazandıran bir liderle siyaset yapıyoruz. Devasa yatırımları unutuyoruz. Salarha Tünelini unutuyoruz. Bir tünel yapılacak ve Salarha’ya 5 dakikaya gidilecek denilseydi o zaman kimse inanmazdı. Şimdi o tünel 3 yıldır hizmet veriyor. Her seçim zamanı oturulur vatandaşımıza ne vaad edebiliriz? Rize’de ne yapılmalı eksik nedir ?diye konuşulur. Oturduk ne yapalım dedik. Hiçbir şey bulamadık hepsini yapmışız. Dedik ki demiryolu konusunu gündeme alalım. Dediler ki onunla ilgili de Sayın Bakan açıklama yaptı. O da planlananlar arasında o da oldu. Döndük birebir siyasete. Toplumsal olarak hizmet siyaseti ile ilgili hemen her şey yapıldı. Gönül siyasetine döndük. Vatandaşımızın iyi gününde, kötü gününde yanında olarak onlarla iç içe olmalıyız. Seçim sonuçlarından görüyoruz vatandaşımız sandıkta bize mesajı verdi. Recep Tayyip Erdoğan’ın oy oranında düşme olmazken parti oylarında yaşanan düşüşü görmekteyiz. Hastalığı gördük, tedaviye başladık. Allah’ın izniyle AK Parti’yi yeniden hak ettiği noktalara taşıyacağız. 7 Ağustos’ta göreve geldiğim günden itibaren bu minvalde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşımızla aramızdaki buzları eritmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yaptığımız İlçe kongrelerimizle birlikte aynı çalışmaları İlçe Başkanlarımızda bulundukları ilçelerde icra edecek. Vatandaşımızın partimizle arasındaki buzlar çözülmüş olacak. Ben bu duygu ve düşüncelerle İlçe kongremizin özelde ilçemizde genelde ülkemize hayrılar getirmesini diliyor, yeniden göreve gelen ilçe başkanımızı ve yeni yönetimini tebrik ediyor, Çamlıhemşin İlçemiz için bugüne kadar taş taş üstüne koyan emek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum ” diye konnuştu.

Milletvekili Mertoğlu “İlk günkü ruhu hissettim”

Kongre salonunun coşkusundan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden Milletvekili Harun Mertoğlu : “Çok güzel bir coşku, çok güzel bir heyecan gördüm ben bu salonda. İlk günkü ruhu hissettim. Bu Pazar gününde İlçe Başkanımızdan, Belediye başkanımıza herkesi tebrik ediyorum böyle coşkulu bir şekilde yapmış oldukları ilçe kongresinden dolayı. Partimiz kurulduğu zamanlarda küçük alanlarda yaptığımız kongrelerden konferans salonlarına. Sadece bu bile AK Parti’nin dünden bugüne geçirdiği gelişimi gözler önüne sermektedir. Diğer siyasi partilerin bu katılımlarla il kongreleri, genel merkez kongreleri yaptığı yerde biz İlçe kongrelerimizi icra ediyoruz.”dedi.

“Ayder’i Davos yapacağız”

AK Parti demenin Recep Tayyip Erdoğan demek olduğunu belirten Milletvekili Mertoğlu, “Allah sağlıklı, uzun ömürler versin. Gerçekten Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye yirmi iki yılda çok şeyler yaptı. İnşallah daha çok şeyler yapacak. Türkiye'de yapılan şeyleri saymakla bitmez. Biz Rize özelinde konuşacak olursak, AK Parti söylemlerini eyleme dönüştüren icraat partisidir. Allah sağlıklı uzun, ömür versin. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde birçok şeyler yapacağız. İş olsun diye bir şey söylemiyoruz. Biz Çamlıhemşin‘i Ayder’i Davos yapacağız. Ayder Davos olacak. yapılan dönüşüm otopark şu anda yapılmaya devam eden Ayder yolu ileride daha yapılacak olan otellerle beraber inşallah çok kısa bir zamanda dünya liderlerinin buluştuğu bir merkez haline Ayder’i getireceğiz o zaman da Ayder Çamlıhemşin’i Rize’yi tutabilene aşkolsun. Biz ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız ve takipçisiyiz.” ifadelerini kullandı.

“Ne dediği beklenen, ne söyleyeceği beklenen bir Türkiye haline geldik”

Milletvekili Harun Mertoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti: “Bizim Cumhurbaşkanımızın her seferinde söylediği bir cümle var: ‘Biz çiftçinin, emeklinin, esnafın, her kesimin hayat şartlarından dolayı olan zor durumlarının, her şeyin farkındayız. Şu anda da biliyorsunuz ekonomik olarak ülkenin daha iyi şartlarda olması için var gücüyle çalışıyor. Bunlarla beraberde tarihi süreçlerden geçiyoruz. Türkiye’nin, dünya coğrafyasında yerini bilmeyen insanlar şu anda ve Rusya, Ukrayna savaşındaki arabuluculuk ve müthiş bir diplomasi örneğiyle birlikte diğer bölgelerde acaba Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye'nin bu konuda görüşü ne? Dikkate alınmayan bir ülkeden, dikkate alınan, fikirleri önemsenen, gerçekten ne dediği beklenen, ne söyleyeceği beklenen bir Türkiye haline geldik. Biz bu kazananlarımızı inşallah heba etmeyeceğiz. Bugüne kadar görev yapmış gerek belediye başkanlarımız, gerek ilçe kurulu üyelerimize, yapmış oldukları AK Parti'ye vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti gönül işi olduğu için benim şu anda görevim yok, işim bitti yok. Biz sonuna kadar AK Parti var olduğu müddetçe, Tayyip Erdoğan başımızda olduğu müddetçe belediye başkanı, ilçe başkanı sıfatına bakmadan üye sıfatıyla yolumuza devam edeceğiz. Ben bugüne kadar Adem Serin Başkanımızın başkanlığındaki ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Delegenin takdiriyle seçilecek olan yeni yönetime de başarılar diliyorum.” dedi.

İlçe Başkanı Adem Serin “AK Parti'de görev almak herkese nasip olmaz”

İlçe Başkanı Adem Serin yaptığı selamlama konuşmasında “Teşkilatıma teşekkür ediyorum. AK Parti'de görev almak herkese nasip olmaz. 2001 tarihinde kurulan Partimizin bir parçası bir neferi olmanın haklı gururu içinde inandığımız bu yolda bıkmadan, yorulmadan, korkmadan, kararlı bir şekilde yürüyeceğimizi ifade etmek istiyorum. Bizi bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza, İl Başkanıma ve teşkilatıma çok teşekkür ediyorum. Bizler gece gündüz demeden milleti ve ülkesi için koşturan Cumhurbaşkanımıza yük veren değil, onun sırtından yük alan teşkilatlar olmamız gerekiyor. Bu minvalde tüm teşkilatımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugüne kadar yol yürüdüğüm değerli çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. İnşallah yeni ekibimizle yine çok güzel çalışmaları ilçemiz için yapma gayretinde olacağız.” dedi.

Belediye Başkanı Altun “Bakanımızdan Çamlıhemşin’imize doğalgaz getireceğimizin sözünü aldık”

Çamlıhemşin Belediye Başkanı Ömer Altun; “Öncelikle bugüne kadar teşkilatımıza emek veren tüm kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Vefat edenlere Rabbimden rahmet diliyorum. Hayatta olanlara hayırlı ömürler diliyorum. Çok güzel bir mottomuz var ‘Umudun, icraatın, geleceğin adı AK Parti’ şeklinde bu söylem 2001 ‘de kurulan partimizin bugüne kadar gelen serüveninin cümleleştirilmiş hali. İHA'lar, SİHA'lar, Akıncılar. Hastanelere sağ girip, hasta çıktığımız günlerden otel konforunda şehir hastanelerine saymakla bitiremeyeceğiz birçok mega projeler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gece gündüz çalışmaları ve arkasında duran teşkilatlarının özverili çalışmaları neticesinde hamdolsun milletimizin hizmetine sunuldu. İlçemizde 31 Mart itibariyle milletimiz bizlere sorumluluk yükledi. Çamlıhemşin tarihinin en fazla oyuyla bizi belediye başkanı seçti. Bugüne kadar hizmet veren tüm belediye başkanlarına özellikle Osman abime huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Biz ilçe başkanlığından geldiğimiz için ilçemiz bize emanet edildiği için hiç durmadan ilk günden yola revan olduk. Doğalgaz dedik. Cumhurbaşkanımızın huzurunda Enerji Bakanımızdan Çamlıhemşin’imize doğalgaz getireceğimizin sözünü aldık. Kanalizasyon dedik, projesini ihale ettirdik. Şimdi yolla birlikte inşallah kanalizasyonumuz başlayacak. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz verdiğimiz sözleri peyder pey sizlerin hizmetkârı olarak yerine getirmiş olacağız.” dedi.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri