Ak Parti İkizdere’de Serkan Yılmaz Güven Tazeledi

Ak Parti İkizdere İlçe Başkanı Serkan Yılmaz, 8. Olağan kongrede yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Rize’de ilçe kongrelerinin 3.’sü İkizdere’de gerçekleştirildi. İkizdere 8. Olağan İlçe Kongresinde mevcut Başkan Serkan Yılmaz tek liste ile girdiği seçimde yeniden İlçe Başkanlığa seçilerek, güven tazeledi.

AK Parti İkizdere Yönetim Kurulu (Asil) Üyeleri şu isimlerden oluştu; Hızır Ekşi, Hamza Çepni, Özcan Tavukçu, Hasan Tatoğlu, Hüseyin Fındıkçı, Yener Baysal, Ebru Elif Havuz, Fatma Çepni, İsmail Hakkı Taşdelen, Yılmaz Aksu

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri: Barış Hamzaoğlu, İrfan Kantar, Mehmet Kuy, Ali Kemal Abdurrahmanoğlu, Adem Aycibin, Neriman Ekşi

İlçe kongresi öncesi kurulan stantlarda vatandaşlardan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere mektup toplandı. Ayrıca kongre öncesi yapılan toplantılarda delegelere, ilçe yönetimlerinde kimleri görmek istediklerine ilişkin form doldurtuldu.

Divan Başkanlığını 26. 27. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili İl Koordinatörü Salih Cora’nın yaptığı İkizdere 8.Olağan İlçe Kongresi, AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, İkizdere Belediye Başkanı Abdi Ekşi, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mervenur Bağlan, İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, İl Gençlik Kolu Başkanı Onuralp Kazmaz, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede ilk olarak Başkanlık Divanı seçimi yapıldı. Gündemin okunmasının ardından Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve gelir-gider hesap raporu okundu ve raporlar ayrı ayrı oylandı. Protokol konuşmaları ile devam etti.

İl Başkanı Katmer: “Kongrelerimizi adeta düğünler gibi icra ediyoruz”

İl Başkanı Yılmaz Katmer, selamlama konuşmasında; “Geçmişten bugüne İkizdere İlçemiz için taş taş üstüne koyan tüm teşkilat mensuplarımıza sonsuz şükranlarımı iletiyorum. İkizdere’de bugün muhteşem bir coşku var, heyecan var maşallah. Kongrelerimizi adeta düğünler gibi icra ediyoruz. AK Parti’nin 23 yıllık serüveninde bu kalabalığı sağlayan tüm teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu coşkulu kalabalıkları oluşturan bugünleri yaşamamıza katkı sağlayan davamızın lideri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz. Rabbim ayağına taş değdirmesin. Ona sağlık, sıhhat versin. Bugün dünyada olup biteni görüyorsunuz. Türkiye’yi tüm dünyada başarılı bir şekilde savunan, temsil eden olup bitenlere karşı dimdik ayakta duran, mücadele veren dünya mazlumlarının umudu dosta güven düşmana korku veren bir liderle birlikte çalışıyoruz Allah’a sonsuz hamdolsun.” dedi.

İl Başkanı Katmer: “Sanki seçimler varmış gibi her gün on altı saat çalışıyoruz”

Katmer; “7 Ağustos 2024 ‘te tekrar İl Başkanlığına atandım. Biliyorsunuz 2001 ‘de partinin dilekçesini emniyete veren kardeşinizim.2001’de yola çıktık.2009 yılında görevi devrettim.2023 yılında Milletvekili adayı olarak tekrar huzurlarınıza geldim. İkizdere her zamanki gibi 2023 ‘te yine üzerine düşeni yaptı ve İkizdere sandığa gitti. Rize üç sıfır olsun dedi Yılmaz Katmer de milletvekili olsun dedi. Yüksek bir oy oranıyla destek verdiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin gönlünde milletvekiliyim. Öncelikle Allah'a kul olduk. Efendimize ümmet olduk. Bu görevlerini en büyüğüdür şükürler olsun ama en çok sevdiğim, istediğim il başkanlığını Allah nasip etti. Bizim makamlarla mevkilerle işimiz yok. Önemli olan Cumhurbaşkanımızın liderliğinde partimize hizmet etmek, milletimize hizmet etmek ve huzurlarınızdayım. Binlerce şükürler olsun. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Görevi alırken sanki cennetin anahtarını almış gibi mutlu olduk. Bu sevinçle de beraber görüyorsunuz. Dur durak bilmiyoruz. Sanki seçimler varmış gibi her gün on altı saat çalışıyoruz. Rabbim güç veriyor bize. Bazen diyorlar ki ne oluyor size seçilecek bir şey yok. Niye bu kadar koşuyorsunuz? Bu seçimle alakalı değil. Vatandaşımız ile AK Parti arasındaki sevgidir. Bu sevgi bağını arttıkça gördükçe daha çok çalışıyoruz.” Diye konuştu.

İl Başkanı Katmer: “Yirmi üç yılda tek başına sandıkla iktidara gelen bir başka adam yoktur”

Katmer konuşmasının devamında, “AK Parti'nin tabelasını milletimiz asmıştır. AK Parti’yi millet kurmuştur. Asla ve asla biz millete tepeden bakan ve milletimize arkasını dönen yönetici olmadık, olmayacağız. Biz vesayet yönetimleriyle beraber değil, sizlerle beraber iktidara geliyoruz. Yirmi üç yılda tek başına sandıkla iktidara gelen bir başka adam yoktur. Tek bir adam vardır, Recep Tayyip Erdoğan'dır. Şükürler olsun. Binlerce kez şükürler olsun. On beş yıl sonra tekrar sizlerin huzuruna çıkmak nasip oldu. Bu bir sevdadır. Bu bir aşktır, bu bir davadır. Buralara size hizmet etmek için geldik. Vatandaşımızla partimiz arasındaki buzları çözmek için gece gündüz çalışıyoruz. AK Parti'nin şüphesiz milletle arasında kurmuş olduğu en önemli güç sarsılmaz gönül bağıdır. Bu gönül bağını korudukça kolladıkça Allah'ın izniyle bugün şu anda çeyrek asırlık bir parti olarak iktidarda 8. olağan kongremizi yapıyoruz. İnşallah daha nice yıllarda daha büyük kongreleri aynı coşkuyla aynı heyecanla yapmaya devam edeceğiz. Bugün yeniden seçilen İlçe Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyor, bugüne kadar görev yapan kum zerresi kadar dahi katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Hep birlikte eksilmeden durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Allah bu birlikteliğimizi daim eylesin.” İfadelerini kullandı.

Milletvekili Mertoğlu: “Türkiye’yi değiştirip, Türkiye’yi dönüştürdü

Milletvekili Mertoğlu ise, Türkiye’nin 2001’den önceki dönemleri hakkında bilgi vererek “O dönemler geride kaldı. Vesayet odaklarının güdümünde olan Türkiye’den bugünlere. Şu anda başımızda Recep Tayyip Erdoğan var ve mottomuz ‘Umudun, Geleceğin ve icraatın Partisi AK Parti’ Çünkü Türkiye liderini buldu ve o lider tüm kesimlere umut oldu. Tüm kesimlerin geleceği için Türkiye’nin dört bir tarafını hizmetle, icraatla tanıştırdı. Türkiye’yi değiştirip, Türkiye’yi dönüştürdü. Tüm kesimlerin geleceği için Türkiye’nin geleceği için gecesini gündüzüne katarak milletine hizmet için durmadan yorulmadan çalışıyor. Onunla birlikte aynı davaya hizmet etmeyi bize nasip eden, Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.” dedi.

Milletvekili Mertoğlu: “ Teşkilatlarımızın emrindeyiz”

Mertoğlu, AK Parti’nin şu ana kadar hiçbir yerde örneği olmayan başarı gösterdiğini belirterek; “AK Parti tek başına 2001 yılında, kurulduğu tarihten bir sene sonra yapılan seçimlerde büyük bir çoğunlukla iktidara gelmiş. Türkiye'de veya dünyada başka örneği olmayan bir partidir. Milletimizin özlem ve taleplerinde doğmuş, herkese umut olmuştu o zaman. Umudu da boşa çıkarmamıştı. İşte icraatlarıyla önce yollarla başladık. Ulaşımla başladık. Sağlık yatırımlarından başladık. Güvenlikle başladık. Eğitimle başladık ve de Türkiye'yi gerçekten bir uçtan bir uca icraatlarla donattık. Yıllarca refah içinde yaşattık. Bugün itibariyle emeklimizin, çiftçimizin, işçimizin, hayat pahalılığından dolayı olan sorunlarımız var elbette ki farkındayız. Gerçekten Cumhurbaşkanımızın talimatları o. En kısa zamanda hayat pahalılığını bitirmek için enflasyonu tekrar tek haneli rakamlara düşürmek için gece gündüz demeden çalışmalar sürdürülüyor. Bizde ilimizdeki tüm çalışmaları yakından takip ediyoruz. Rize için İkizdere için elimizden geleni milletvekilleri olarak, Belediye başkanlarımızla birlikte, teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Olabilecek ne varsa her konuda biz bütün belediye başkanlarımızın, teşkilatlarımızın emrindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Mertoğlu: “Artık demir yolunu konuşuyoruz”

Milletvekili Mertoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “Şu anda Rize için konuştuğumuz, Rize için konuşmaya başladığımız hatta önümüzdeki senede projelendirilecek olan bir konu artık demir yolunu konuşuyoruz. Samsun'dan Sarp'a kadar demir yolu ve de bir de Bayburt üzerinden Rize'ye bağlanacak demir yolu. O yüzden İkizdere farklı bir lokasyon, farklı bir merkez olacak. Hem demir yolu hattı, hem de Ovit Tüneli bağlantı yollarıyla, karayolu hattı. İşte bir taraftan havalimanı hattıyla hem bölgemiz hem de ilimiz inşallah önümüzdeki dönemlerde hem sanayi hem ticaret hem turizm açısından çok iyi yerde olacaktır. Tekrar ilçe kongremizin özellikle ilçemize, ilimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bugüne kadar görev yapmış, ilçe başkanı, belediye başkanı sıfatıyla ve ilçe yönetim kurulu sıfatıyla il genel meclis üyesiyle, belediye meclis üyesi sıfatıyla görev yapmış olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeniden seçilen İlçe Başkanımıza ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.”

İlçe Başkanı Serkan Yılmaz: “Birliğimiz ve beraberliğimiz en büyük gücümüzdür”

İlçe Başkanı Serkan Yılmaz ise konuşmasında, “14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Aydınlığa açık, Karanlığa kapalı’ sloganı ile kurulan partimiz kongrelerinde yenilendikçe güçlenen bir dava hareketi olmuştur. Kongremiz adeta bir düğün havasında geçmektedir. Düğünümüze hoş geldiniz. Belediye seçimlerinde tüm teşkilatımız ve adayımızla birlikte yapmış olduğumuz yoğun çalışmalar neticesinde İkizdere ilçemizi yeniden partimize kazandırmış olduk. Seçimlerde beraber çalıştığımız kadın kolu teşkilatımız ve gençlik kolu teşkilatımıza canı gönülden teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum. Beni yalnız bırakmayan benden önceki ilçe başkanlarıma desteklerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz en büyük gücümüzdür. 8.Olağan kongremiz İkizdere özelinde tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Abdi Ekşi “Teşkilatımızla birlikte İkizdere’ye hizmet etmek şerefine nail olduk”

İkizdere Belediye Başkanı Abdi Ekşi yaptığı selamlama konuşmasında “Sizlerle birlikte olmak çok güzel. İkizdere için yola çıktık. İkizdere’de doğdum İkizdere’de okudum hayatımın 45 senesini bu memlekette geçirdim. Vefa borcu olarak yola çıktık. Teşkilatımızla birlikte İkizdere’ye hizmet etmek şerefine nail olduk. Öncelikle destek veren yol arkadaşlığı yapan herkese samimiyetle en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Partimizin 8. Olağan kongresinin özel de ilçemize genelde ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Rize Haberleri