Ardeşen'e Çağrı: "Ben de Varım" Diyen Herkesten Destek Bekleniyor!

Ardeşen Belediye Başkanı Enver Atagün, ilçede ikamet etmesine rağmen resmi ikameti köylerde olan vatandaşlara ikametlerini Ardeşen’e taşımaları çağrısında bulundu.

Rize'nin Ardeşen Belediye Başkanı Enver Atagün, Ardeşen'in nüfusunun yaz aylarında katlanarak artmasına rağmen, resmi nüfusun bu artışı yansıtmamasından kaynaklanan sorunlara dikkat çekti. İlçenin geleceği ve Ardeşen halkına daha iyi hizmet verebilmeleri için ilçede yaşamalarına rağmen çeşitli nedenlerle ikametini köylere aldıran vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan Atagün, bu durumda bulunan hemşehrilerinin 31 Aralık 2024 tarihine kadar ikametlerini Ardeşen’e aldırmalarının Ardeşen'in menfaatine olacağından hemşehrilerinden Ardeşen için duyarlı davranmalarını ve ikametlerini Ardeşen'e aldırmalarını istedi.

Ardeşen’in aldığı devlet payının, yıl sonunda belirlenen resmi nüfusa göre hesaplandığını belirten Belediye Başkanı Atagün, bu durumun yaz aylarında ilçede yaşayan ancak resmi ikameti başka yerde olan vatandaşların ilçenin gelişimine katkı sağlamasına engel olmasına ve yaz aylarında nüfusun 3-4 katına çıkmasına rağmen, bu ek nüfusa uygun hizmetlerin yeterli bütçeyle sağlanamadığını vurguladı.

Başkan Atagün, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Ardeşen için ‘Ben de varım’ diyorsan, ikametini Ardeşen’e taşı" sözleriyle vatandaşlardan destek istedi. İlçenin tabelada yazandan çok daha kalabalık olduğunu belirten Başkan, vatandaşların duyarlı olmalarının önemini vurguladı.

Başkan Atagün'ün çağrısı, Ardeşen'in gelişimi ve geleceği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Vatandaşların bu çağrıya duyarlılık göstermesi, ilçenin daha yaşanabilir bir hale gelmesine ve potansiyelini daha iyi kullanmasına katkı sağlayacağı belirtiliyor.

Ayrıca Ardeşen'in daha iyi bir geleceğe ulaşması için vatandaşların desteğinin büyük önem taşıdığı ve "Ben de varım" diyen herkesin ikametini Ardeşen'e taşımasının ilçenin daha fazla yatırım almasına ve daha kaliteli hizmetlere kavuşmasına olanak tanıyacağına vurgu yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Rize Haberleri