Bakan Memişoğlu hemşehrileriyle buluştu

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere memleketi Rize’ye gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu; il protokolü ve hemşehrileriyle sohbet programında bir araya geldi.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği memleketi Rize'de programının ilk gününün akşamı düzenlenen sohbet programında Fener Polis Sosyal Tesisleri’nde il protokolü ve hemşehrileriyle buluştu.

Yoğun katılımın olduğu programda, Bakan Memişoğlu, Rize Vali Vekili Hatice Cemre İncesu, vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum müdürleri, STK temsilcileri, basın mensupları ve hemşehrileri ile bir araya geldi. Buluşmada, katılımcılarla sohbet edip talep ve istekleri dinledi.

Bakan Memişoğlu'nun Rize programı şu şekilde:

8 Temmuz 2024 Pazartesi

10.30 Valilik Ziyareti

12.00 Basın Açıklaması (Yer: Valilik)

13.15 Belediye Başkanlığı Ziyareti

15.00 Devlet Hastanesi Ziyareti

15.30 Şehir Hastanesi İnceleme

16.30 Psikiyatri Hastanesi İnceleme

17.15 R.T.E.Ü Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnceleme

20.00 Kaçkar Devlet Hastanesi İnceleme

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri