Çayelispor Evdeki İlk Galibiyetini Aldı!

Çayelispor, Nesine 3. Lig'de heyecan dolu bir mücadeleye imza atarak evindeki ilk galibiyetine ulaştı. Lig sonuncusu Beykoz İshaklı Spor Faaliyetleri A.Ş.'yi 3-2 mağlup eden Yeşil Beyazlılar, ligdeki 2. galibiyetini de hanesine yazdırdı.

Çayeli İlçe Stadı’ndaki mücdelenin 16. dakikasında konuk ekipten Gürkan Hervenik'in kırmızı kart görmesiyle oyunun seyri değişti. Çayelispor, rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte oyuna daha rahat başladı. 40. dakikada Musa Eren'in bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan ev sahibi ekip, ikinci yarıda da üstünlüğünü korudu.

Mücadelenin sonlarına doğru yaşanan gelişmeler ise maça ayrı bir heyecan kattı. 78. dakikada Emir Uzun'un golüyle eşitliği sağlayan Beykoz, umutlarını yeşertti. Ancak Çayelispor pes etmedi ve 81. dakikada Kadir Enes'in golüyle yeniden öne geçti. 90+2. dakikada Muhammet Ali'nin kaydettiği golle farkı ikiye çıkaran Yeşil-beyazlılar, galibiyete çok yaklaştı. Maçın son dakikalarında Batuhan Akyüz'ün kendi kalesine attığı golle skor 3-2 olsa da Çayelispor, önemli üç puanı hanesine yazdırdı.

Çayelispor Puanını 9'a Yükseltti, Depalsman Maçı Canlı Yayınlanacak

Bu galibiyetle birlikte Çayelispor, ligdeki 2. galibiyetini alırken, puanını 9'a yükseltti. Rize ekibi, önümüzdeki hafta zorlu bir deplasmana çıkacak. 3 Kasım Pazar günü Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Çayelispor, bu mücadeleyi de kazanarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Nevşehir deplasmanındaki karşılaşma, saat:14.00’dan itibaren TFF'nin YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri