Çaykur Rizesporlu Futbolcular Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Çaykur Rizespor'un deneyimli oyuncuları Halil İbrahim Pehlivan ve Ioannis Papanikolaou, Rize İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Söyleşi sırasında öğrenciler, takım kaptanlarından Halil İbrahim Pehlivan ve Ioannis Papanikolaou'ya hem futbolla ilgili hem de hayata dair merak ettikleri soruları yönelttiler. Halil İbrahim ve Papanikolaou ise gençlerin bu samimi ilgisi karşısında oldukça memnun oldu, öğrencilerin futbol ve hayata dair merak ettikleri soruları samimi bir şekilde yanıtladı. Oyuncular, öğrencilere disiplin, çalışma azmi ve takım ruhunun önemini vurgulayarak önemli mesajlar verdi.

Unutulmaz anların yaşandığı bu özel günde, Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı İbrahim Turgut tarafından hediye edilen topu imzalayan futbolcular, bu anlamlı hediyeyi okula takdim etti.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri