Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İşliyen, Dini Yüksek İhtisas Merkezini Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinde eğitim gören aday din görevlileriyle bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezini ziyaret ederek Dini Yüksek İhtisas Merkezindeki eğitim görevlileri ve kursiyerlerle bir araya geldi.

Keyifli bir sohbet gerçekleştiren Doç. Dr. İşliyen, kursiyerlerin eğitim süreci hakkında bilgi aldı ve onlara geleceğe yönelik tavsiyelerde bulunarak motivasyonlarını artırdı.

Başkan Yardımcısı İşliyen, İslam dininin önemi, toplumda huzur ve barışın sağlanmasındaki rolü, manevi değerlerin korunması ve gelecek nesillere aktarılması konularına değindi.

İşliyen, "Müminler olarak sürekli okumak ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Okuma meselesi kendimizi bırakabileceğimiz, rehavete kapılabileceğimiz, umursamadan geçip gidebileceğimiz bir konu değildir. Mesele bizim Allah katında ebedi mahcubiyete uğramakla ebedi kurtuluşu kazanmak arasında bir noktadır." dedi.

Gerçekleştirilen program yapılan soru-cevabın ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Rize Haberleri