Doğu Karadeniz Kıyı Kesimine Kuvvetli Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji, Doğu Karadeniz'de Trabzon, Artvin ve Rize'de devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Pazar gününe kadar devam edeceği ve yer yer çok kuvvetli olacağı uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Doğu Karadeniz'de halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (18.10.2024 Cuma) akşam saatlerinden itibaren Trabzon'un ve Artvin'in kıyı kesimleri ile Rize çevrelerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli (40-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağışların, Pazar günü (20.10.2024) öğle saatlerine kadar aralıklarla devam etmesi beklendiği kaydedilen açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, kısa süreli fırtına, ulaşımda aksamalar ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Rize Haberleri