Ekin Uzunlar Rize’de konser verecek

Rize’de 11-13 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek 4. Rize Gastronomi Günlerinde Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Ekin Uzunlar da Gastronomirize Sahnesinde sevenlerinin huzuruna çıkacak.

Rize’nin zengin mutfak kültürü, 4. Rize Gastronomi Günlerinde gastronomi tutkunları ile buluşuyor. 11 – 12 ve 13 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek etkinliklerle 11 ilçenin katılımıyla Rize’nin geleneksel tüm lezzetleri bir araya gelecek.

Etkinliklerin akşam bölümünde ise yöremizin sevilen sanatçılarının da konserlerine yer verilecek. Bu kapsamda 4. Rize Gastronomi Günlerinin açılış gününün akşamında Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Ekin Uzunlar sahne alacak. 11 Ekim 2024 Cuma günü Saat: 20.30’da Çay Çarşısı yanında düzenlenecek konserde sanatçı Uzunlar sevenleriyle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Rize Haberleri